Selasa, 09 November 2010

Vegan MoFo VII


Welcome to my fridge!

On top: Store-bought pumpkin spread, pumpkin seed oil, soy yoghurt (peach), leftover smoked tofu, banana.
Middle: Soy yoghurt (plain), beer, bottle of white wine (really, I should do something with it), udon noodle, tofutti cheese slices, swiss chard, cucumber.
Bottom: Bell Peppers, soy creamer, carrots, broccoli.

Vegetable drawer: Full of helpful things, but no veggies - soy sauce, tamari, miso, mustard, tomato paste, rice vinegar, agave syrup, pickles, olives.

Door (not pictured, sorry): Dried tomatoes, lemons, garlic, half an onion, green curry paste, vegan parmesan, vanilla extract, tahini, jam, soy milk, hot sauce, ketchup, vinegar.




Willkommen in meinem Kühlschrank!

Oben: Kürbis-Aufstrich von Hofer, Kürbiskernöl, Soja-Joghurt (Pfirsich), etwas Räuchertofu (in der Dose), Banane.
Mittleres Fach: Soja-Joghurt (Natur), Bier, eine angefangene Flasche Weißwein (gehört auch mal weiter), Udon-Nudeln, Tofutti Käse-Scheiben, Mangold, Gurke.
Unten: Paprika, Soja-Cuisine, Karotten, Broccoli.

Untere Lade: Voll mit nützlichen Sachen - Soja-Soße, Tamari, Miso, Senf, Tomatenmark, Reisessig, Agavensirup, Essiggurken, Oliven.

Tür (leider kein Foto): Getrocknete Tomaten, Zitronen, Knoblauch, ein halber Zwiebel, grüne Curry-Paste, veganer Parmesan, Vanille-Extrakt, Tahini, Marmelade, Soja-Milch, Chilli-Soße, Ketchup, Essig.